WPC beruházásokhoz akár közvetlenül a WPC gyárból 

Személyre szabott szakmai döntéstámogatás

Teljes körű kiszolgálás, minden termék egy helyen

WPC teraszburkolatok széles márkakínálata

Kiváló minőségű áruk auditált WPC gyárakból

Az egyetlen magyar
B2B WPC szakértő
háttere garancia
a sikeres együttműködésre

100%

garancia

WPC teraszburkolatok nagykereskedelme

A világ WPC teraszburkolatainak színe-java megtalálható a WPC World kínálatában. Mint ismert magyar wpc importőr, számos kompozit burkolatot mi magunk is folyamatosan készleten tartunk, emellett megannyi gyártó partnerünk központi készletéhez is azonnali hozzáféréssel rendelkezünk, de akár 2-4 héten belül egyedi wpc gyártást is tudunk vállalni. 

WPC teraszburkolat (Terafest teak)
Saját készletezésű WPC teraszburkolatok

Folyamatosan készletezünk olyan WPC teraszburkolat rendszereket, amelyek felhasználása lakóparkokban és irodaházakban a legnépszerűbb. 

Ismerve a jellemző tervezői és generálkivitelezői igényeket különböző tónusgazdag barna és szürke WPC teraszburkolatokat egyaránt alapkínálatunkban tartunk, felületüket tekintve raktárunkban nagy mennyiségben megtalálhatóak mikrobarázdált és 3D famintás WPC burkolatok is.


Szállítás: akár a megrendelést követő első munkanapon.

WPC teraszburkolat (Terafest inox)
WPC gyárak beszállítói hálózata

12 éves szakmai életutunk során megannyi WPC gyártóval dolgoztunk már együtt. Ez a sokszor személyes barátságokon is alapuló, erős kapcsolatrendszer nagyon nagy versenyelőny számunkra, de közvetetten pedig partnereink számára is. 

Ezen WPC gyárak lenyűgözően nagy szín-, profil- és karakterkínálata ugyanis olyan széles választási lehetőséget kínál, hogy partnereink biztosan megtalálják az igényeiknek megfelelő WPC teraszburkolatot


Szállítás: európai WPC gyárak esetén készletről már akár 1 héten belül, távol-keleti gyártók termékei esetén általában 8-10 hetes határidővel.

WPC teraszburkolat (Terafest wenge)
WPC kültéri burkolat egyedi igényekre szabva

Generálkivitelezők, beruházók és WPC telepítő szakcégek részéről esetenként egyedi termékre van igény. A leggyakrabban gyári standard WPC teraszburkolatok egyedi szálhosszban történő szállítására kérnek fel minket, de számos WPC gyár esetén az adott nagyprojekthez legjobban illő egyedi szín vagy felületi megmunkálás az egyedi gyártatás oka. Mindezek - köszönhetően nagy múltra visszatekintő szakmai kapcsolatainknak - jellemzően felár nélkül kerülnek teljesítésre WPC gyártó partnereink által.


Szállítás: európai beszállítóink esetén jellemzően akár 2-4 hetes határidővel, távol-keleti WPC gyártók esetén jellemzően 10-14 hetes átfutási idővel.

12 év WPC szakértői, kereskedelmi és telepítői tapasztalat

  • A legnépszerűbb típusok, így elsősorban a méltán közkedvelt, egyedi hosszban is elérhető tónusgazdag WPC burkolatok és kerítések folyamatos készletezése.
  • Számos európai és távol-keleti WPC gyár szállításra kész hatalmas árukészletei a további típusok gyors szállítása érdekében.
  • Egyedi igények teljes körű, jellemzően felár nélküli kiszolgálása a WPC World szakmai kapcsolatrendszerének köszönhetően.

Nem tudja, hogy kezdjünk neki?

Első lépésként hívjon fel minket most, hogy mielőbb megismerhessük az Ön WPC projektje részleteit és felkészülten érkezhessünk Önhöz egy kötelezettségmentes szakmai konzultációra.