Kik vagyunk?

A WPC World nem pusztán egy WPC nagykereskedő, hanem jelenleg az egyetlen komplex szolgáltatásokat nyújtó magyar B2B WPC specialista

A tulajdonosokra sokan, mint a magyarországi WPC kereskedelem alapfiguráira tekintenek, mert bár időrendben másodikként, 2010-ben kezdték meg szakmai tevékenységüket, egészen bizonyos, hogy a legtöbb szakmai publikáció a nevükhöz kötődik.

A story

Ismerje meg történetünket

Alliquander Péter és Erdélyi Ádám nem pusztán egyike a magyar WPC szakma legrégebbi motorosainak, hanem a WPC teraszburkolatok és kerítések hazai elterjedésének élharcosai. Munkásságuk első évtizedében kifejezetten a WPC termékek népszerűsítésére fókuszáltak, nevükhöz megannyi szakcikk, riport, Facebook live video és szakkiállításokon való részvétel kötődik. A legtöbb ember számára a Szép Házakban és más építészeti-lakberendezési magazinból, illetve a szakkiállítások közül elsősorban a Construmaról lehetnek ismerősek. 

Szakmai életútjuk második szakaszában, 2021-től a WPC World Kft. színeiben végzik tovább munkájukat, ahol korábbi, több mint egy évtizedes szakmai tapasztalataik hasznosítását nagyrészt üzleti vevőkör számára biztosítják, a legszélesebb szakipari szolgáltatáspalettával rendelkező cégként. 

Összesen 30 szolgáltatás kapott helyet portfoliójukban, melyeknek köszönhetően a WPC World nem pusztán egy WPC teraszburkolat nagykereskedő cég, hanem egy komplett megoldásszállító

Szolgáltatásaikat olyan generálkivitelezők részére kínálják, mint például az A-Híd, a Swietelsky, a KÉSZ, a DVM, a Magyar Építő, a Market vagy a STRABAG.  

A WPC World olyan B2B WPC teraszburkolat specialista,

ahol az elméleti szaktudás
és a gyakorlati tapasztalatok
együtt érhetőek el,

ahol a szakértői szolgáltatások
és a WPC nagykereskedelem
kéz a kézben jár,

ahol nem a WPC teraszburkolat értékesítése az elsődleges, hanem a hosszú távú együttműködés partnereikkel.

Szakértőink

Alliquander Péter WPC szakértő
Alliquander Péter
  • 12 év lakossági és közületi tanácsadói tapasztalat
  • számos WPC gyár referense
  • WPC minőségellenőrzési szakértő
  • 14 WPC teraszburkolat-profil tervezője
  • a fenntartható hulladékgazdálkodás megszállottja
Erdélyi Ádám WPC szakértő
Erdélyi Ádám
  • 12 év lakossági és közületi tanácsadói tapasztalat
  • több száz WPC projekt műszaki tanácsadója, tervezője vagy tervkritikusa
  • kiemelt szakterülete a technológiai tanácsadás
  • szívügye a műanyagok újrahasznosítása
WPC burkolatok építése
a gyakorlatban

Új publikáció

Már előjegyezhető Alliquander Péter hamarosan megjelenő legújabb szakkönyve!
Az évtizedes elméleti tudással és több éves WPC kivitelezői gyakorlattal egyaránt rendelkező szerző lépésről lépésre mutatja be a WPC teraszburkolatok koncepcionális és műszaki tervezésének, valamint szakszerű kivitelezésének sokrétű folyamatát.